0

Your Cart

No products in the cart.
Agrotechnia

Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας Φύση

Μας ενδιαφέρει η διατήρηση της γαστρονομικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς. Ζούμε και αλληλεπιδρούμε στην Ήπειρο. Επισκεφτήκαμε κάθε της γωνιά, γνωρίσαμε ωραίους παραγωγούς, κοινωνήσαμε τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους, δοκιμάσαμε, μαγειρέψαμε, διδαχθήκαμε. Βρεθήκαμε με μια συλλογή εμπειριών που οφείλουμε να μοιραστούμε.

Οι συντονιστές του εγχειρήματος “αποκωδικοποιώντας τα σύμβολα της Ηπειρώτικης ευζωίας σε μια παράδοση ιστορίας και νοοτροπιών” διαισθάνθηκαν ότι υπάρχουν ορισμένα θεμελιώδη και πολύ ανθεκτικά στοιχεία που προσδίδουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Ηπειρωτικής Παραγωγής – Κουζίνας. Σύμφωνα με τους ίδιους “τα παραγωγικά Αγαθά του τόπου διατηρούν ζωντανή τη γήινη και πραγματική υπόσταση τους και την καθιστούν οικεία, ασφαλή, γευστική και επιθυμητή”.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την έως τώρα συνεργασία καθώς δε μου δίνει κάτι μεγαλύτερη χαρά από το να προσθέτω ένα μικρό “ελατήριο” του πρωτογενούς τομέα προς όλους όσους προσμένουν να θρέψουν εαυτούς.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στη μυσταγωγία ενός γαστρονικού ταξιδιού της Ηπείρου, Παπαδοπούλου 5, στο κέντρο των Ιωαννίνων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Awesome Work

You May Also Like

×