0

Your Cart

No products in the cart.
Agrotechnia

Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας Φύση

Η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για την πώληση των προϊόντων αυτών εκτός των ελληνικών συνόρων. Έχοντας ένα έτοιμο προϊόν προς πώληση στη διάθεσή μας είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε άριστη γνώση και των παρακάτω βασικών σημείων:

πηγή φωτό: presspublica.gr
  1. Τα ποιοτικά πρότυπα με βάση τα οποία κατηγοριοποιείται το προϊόν. Οι φράσεις «είναι πολύ καλό», «δοκίμασε και θα με θυμηθείς», «δεν υπάρχει αντίστοιχο» κλπ. δεν είναι αναγνωρίσιμες στα συναλλακτικά ήθη και πρακτικές. Απαραίτητα γνωρίζουμε τις κατηγορίες και κλάσεις του προϊόντος που μας ενδιαφέρει.
  2. Ο τρόπος παραγωγής. Υπαίθρια, θερμοκηπίου, ολοκληρωμένη, βιολογική κλπ.
  3. Ο τόπος παραγωγής με τα πλεονεκτήματά του. Προϊόντα ορεινών περιοχών, προστευόμενων περιοχών κλπ
  4. Υποχρεωτικά η συνοδεία των αντίστοιχων πιστοποιητικών προϊόντος και εργαστηριακών αναλύσεών του.
  5. Τη σύνθεση των συστατικών του και την αναλυτική προέλυση ακόμα και των ελάχιστων που η νομοθεσία ενδεχομένως έχει κάποια κενά.
  6. Την καλή γνώση της συσκευασίας. Ιδιότητες, αντοχές είναι χρήσιμα για το χρόνο και τον τρόπο(συνθήκες) που θα ταξιδέψουν και θα τοποθετηθούν στο ράφι. Συσκευασία δεν είναι μόνο η εμφάνιση
  7. Η εμφάνιση εκτοξεύει ή εξαφανίζει ένα προϊόν σε σχέση με ένα όμοιό του. Όμορφο και λειτουργικό είναι απαραίτητα στοιχεία.
  8. Τις φυσικοχημικές ιδιότητες του προϊόντος. Η γνώση τους εξασφαλίζει καλή συντήρηση και διατήρηση της ποιότητας μέχρι τον τελικό καταναλωτή και κομβικό σημείο για την επίτευξη της εμπορικής συμφωνίας
  9. Τις οργανοληπτικές του ιδιότητες. Εκτός των εργαστηριακών αναλύσεων η όσφρηση και η γεύση θα πρωταγωνιστήσουν στην επιλογή από τον αγοραστή. Η λεκτική ανάλυση ωστόσο των οργανοληπτικών θα κάνουν τη διαφορά.
  10. Την ανάλυση της αγοράς στην οποία κάθε φορά απευθυνόμαστε. Εκτός των οικονομοτεχνικών υπάρχουν διαφοροποιήσεις π.χ. στην βορειοευρωπαϊκή αγορά ένα εξαιρετικό αλλά όξινο στη γεύση τρόφιμο απαιτεί ιδαίτερη μέθοδο εισαγωγής καθώς το «ξινό» είναι συσχετισμένο στη συνείδηση του καταναλωτή με το αλλοιωμένο.

Εύχομαι στους νέους κατά βάση επιχειρηματίες όχι καλή τύχη αλλά καλή προετοιμασία και η επιτυχία θα είναι θέμα χρόνου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Awesome Work

You May Also Like

×